Verzakking bij werkzaamheden kade Alphen aan den Rijn

14-02-2013

ALPHEN AAN DEN RIJN - Tijdens werkzaamheden aan de oeververbinding van de Oude Rijn is een deel van de Rijnkade komen te verschuiven. Tijdens het erin trillen van stalenplaten is een zandplaat richting de Oude Rijn verschoven waardoor de bestrating van de Rijnkade inzakte.

Ook veel panden die gebouwd zijn op houten palen hebben schade opgelopen aan muren. Bij diverse panden zijn scheuren zichtbaar. Na de verschuiving zijn gelijk de werkzaamheden aan de oeververbinding stopgezet.

Bron: http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/rijnenveen/article20725503.ece/Verzakking-bij-werkzaamheden-kade-Alphen-aan-den-Rijn?lref=vprl

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder