Verzakking bij werkzaamheden kade Alphen aan den Rijn

14-02-2013

ALPHEN AAN DEN RIJN - Tijdens werkzaamheden aan de oeververbinding van de Oude Rijn is een deel van de Rijnkade komen te verschuiven. Tijdens het erin trillen van stalenplaten is een zandplaat richting de Oude Rijn verschoven waardoor de bestrating van de Rijnkade inzakte.

Ook veel panden die gebouwd zijn op houten palen hebben schade opgelopen aan muren. Bij diverse panden zijn scheuren zichtbaar. Na de verschuiving zijn gelijk de werkzaamheden aan de oeververbinding stopgezet.

Bron: http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/rijnenveen/article20725503.ece/Verzakking-bij-werkzaamheden-kade-Alphen-aan-den-Rijn?lref=vprl

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder
12 05 2017

Scheuren in oudste gebouwen van Stad

GRONINGEN- Het Noordelijk Scheepvaartmuseum in de stad Groningen heeft aardbevingsschade. De scheuren zitten in de gevels van twee panden uit de 15e eeuw.

Lees verder