Scheuren in muren woningen door heien

06-05-2011

DEVENTER - Bij de aanleg van de bruggen in de wijk Spikvoorde zijn door heien scheuren ontstaan in de muren en plafonds van woningen. Direct daarop heeft de gemeente de bouw stil laten leggen. Het heien begon afgelopen maandag.

Tijdens de eerste klappen werden de bewoners gealarmeerd door dat de muren stonden te trillen en er spullen uit kasten vielen.  Er zijn bij zeker tien huishoudens scheuren geconstateerd. Volgens bewoner Wouter van Kastel had de ellende voorkomen konden worden als de gemeente beter haar huiswerk had gedaan. De huizen staan niet op heipalen, zoals de gemeente dacht. Door de bewoners wordt al gedacht aan een schadeclaim

Bron: http://www.deventertelevisie.nl/tv/nieuws/?article=21570

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder