Scheuren in muren flats Zandvoort

05-11-2008

ZANDVOORT- Bewoners in twee flats in Zandvoort kunnen woensdag hun huis niet in en uit. In de zijmuren van hun woningen zitten scheuren. Het is nog niet bekend hoe die erin gekomen zijn.

Rond half drie woensdagmiddag werden de scheuren in de huizen in de V. Speijkstraat ontdekt. Op dat moment was er niet meteen instortingsgevaar, maar mochten de bewoners en buren van de flats hun huis niet meer in of uit.
Er wordt nog onderzocht hoe de scheuren in de dertig jaar oude flats konden ontstaan. De politie verwacht dat de muren woensdagavond zijn gestut en dat de bewoners weer naar huis kunnen.

Bron: http://www.rtvnh.nl/nieuws/2259/Scheuren+in+muren+flats+Zandvoort

 

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder