Schadeloket bewoners traject Zuid-Willemsvaart

17-02-2012

ROSMALEN-DEN DUNGEN - Er komt een speciaal schadeloket voor bewoners langs het traject van de omgeleide Zuid-Willemsvaart.

Bewoners kunnen daar dag en nacht naar toe bellen met schademeldingen en vragen Het zware werk aan de Zuid-Willemsvaart begint in mei. Dan wordt er geheid en worden grote damwanden in de grond geslagen. Bij nagenoeg alle panden langs het traject zijn kastjes geplaatst waarmee de trillingen opgemeten worden. Ook zijn er vooraf rapporten gemaakt van de panden. Die rapporten liggen gedeponeerd bij een notaris.

Bron: http://www.brabantsdagblad.nl/regios/denbosch/10486632/Schadeloket-bewoners-traject-Zuid-Willemsvaart.ece

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder