Schadeloket bewoners traject Zuid-Willemsvaart

17-02-2012

ROSMALEN-DEN DUNGEN - Er komt een speciaal schadeloket voor bewoners langs het traject van de omgeleide Zuid-Willemsvaart.

Bewoners kunnen daar dag en nacht naar toe bellen met schademeldingen en vragen Het zware werk aan de Zuid-Willemsvaart begint in mei. Dan wordt er geheid en worden grote damwanden in de grond geslagen. Bij nagenoeg alle panden langs het traject zijn kastjes geplaatst waarmee de trillingen opgemeten worden. Ook zijn er vooraf rapporten gemaakt van de panden. Die rapporten liggen gedeponeerd bij een notaris.

Bron: http://www.brabantsdagblad.nl/regios/denbosch/10486632/Schadeloket-bewoners-traject-Zuid-Willemsvaart.ece

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder