Schade door werk aan A4

29-12-2011

LEIDERDORP - In 33 Leiderdorpse woningen is schade veroorzaakt door de omvangrijke werkzaamheden aan rijksweg A4. Dat heeft Rijkswaterstaat bekendgemaakt.

In het leeuwendeel van de gevallen gaat het om kleine beschadigingen, die ook nog eens door Rijkswaterstaat zijn afgewezen.
Volgens Rijkswaterstaat gaat het in de meeste gevallen om scheuren in verflagen en stucwerk van muren en plafonds. Ook zijn er meldingen van verzakte tuintegels. Drie schadevergoedingen zijn toegekend. Over de hoogte van dat bedrag doet Rijkswaterstaat geen mededelingen. In drie gevallen loopt er een contra-expertise, aangevraagd door de bewoners zelf.
De Belangenvereniging A4, die opkomt voor bewoners uit de omgeving, heeft bij Rijkswaterstaat, de aannemer én de gemeente extra aandacht voor dit onderwerp gevraagd. In een brief wordt melding gemaakt van een 'onbevredigende afwikkeling van schade aan de woningen'.

Bron:http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/leidenenregio/article13173633.ece/Schade-door-werk-aan-A4

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder
12 05 2017

Scheuren in oudste gebouwen van Stad

GRONINGEN- Het Noordelijk Scheepvaartmuseum in de stad Groningen heeft aardbevingsschade. De scheuren zitten in de gevels van twee panden uit de 15e eeuw.

Lees verder