Schade aan huis door gaslek Westervoort

21-07-2011

WESTERVOORT - Bij werkzaamheden aan een woning aan de Pals in Westervoort is donderdagochtend een gasleiding voor de gevel lekgestoken. Een deel van het ontsnapte gas is via roosters in de woning terechtgekomen en daar ontbrand. Enkele binnenmuren zijn geblakerd. Er raakte niemand gewond.

De aannemer waarschuwde de politie en de brandweer. De gastoevoer is afgesloten; de kapotte leiding wordt gerepareerd. 

Omliggende woningen hoeven niet te worden ontruimd. De eigenaar van de woning is nog niet getraceerd. 

Bron: http://www.omroepgelderland.nl/web/nieuwsartikel/1031111/Schade-aan-huis-door-gaslek-Wvoort.htm

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder