Problemen met paalrot

12-09-2011

Toen je je huis kocht, was er niks aan de hand, maar ineens komen er grote scheuren in de muren. Na onderzoek blijkt dat je fundering vervangen moet worden. Of je even 50.000 euro wilt overmaken. Duizenden regiogenoten krijgen hiermee te maken. Maar hoe weet je of je risico loopt? Kan de gemeente bijspringen? En hoe voorkom je dat je een huis op rotte palen koopt? Daar gaan we het over hebben met gedupeerden en Lisbeth Mobach (Funderingsloket Rotterdam).

  Paalrot & Accijns by rtvrijnmond


Foto: Paalrot

Bron: http://soundcloud.com/rtvrijnmond/paalrot-accijns

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder