Huizen in wijk Broekhoven op schade gecheckt

10-01-2011

TILBURG - Woningen in de buurt van de toekomstige Wethouder Baggermanlaan (naast de Jan van Rijzewijkstraat) in Broekhoven worden geïnspecteerd op schade. Dat heeft alles te maken met de werkzaamheden voor de aanleg van de nieuwe straat, die straks de Ringbaan Zuid verbindt met de toekomstige Piushavenbrug.

Eventuele schade aan naastgelegen woningen door deze werkzaamheden wordt door de gemeente Tilburg vergoed en daarom wordt er van tevoren bekeken en vastgelegd in welke staat de woningen op dit moment verkeren.

De werkzaamheden starten met de aanleg van het riool met een doorsnede van 1,5 meter, dat ongeveer vier meter diep komt te liggen. Alle woningen die binnen een afstand van 25 tot 30 meter liggen van het nieuw aan te leggen riool worden in de week van 21 tot 28 januari bekeken door Fides Expertise.

Bron: http://bd.nl/nieuws/tilburg-stad/huizen-in-wijk-broekhoven-op-schade-gecheckt-1.59864

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder