Heiwerk in Heerenveen gestopt om grote trillingen

21-11-2012

HEERENVEEN - De gemeente Heerenveen heeft het heiwerk in de Heerenveense Taconisbuurt deze week gedeeltelijk laten stilleggen.

De trillingen overschreden de normen. De stillegging betreft alleen het gebied vlakbij de huizen aan de Sieger van der Laanstraat. De buurt uitte vooraf al grote bezwaren, maar corporatie Accolade ging er vanuit dat de overlast beperkt zou blijven.

Donderdag overlegt de corporatie, die op deze plek 75 woningen heeft gesloopt (foto) en nu 59 nieuwe huizen bouwt, met andere partijen over een oplossing.

Bron: http://www.lc.nl/friesland/regio/article15425683.ece/Heiwerk-in-Heerenveen-gestopt-om-grote-trillingen-

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder
12 05 2017

Scheuren in oudste gebouwen van Stad

GRONINGEN- Het Noordelijk Scheepvaartmuseum in de stad Groningen heeft aardbevingsschade. De scheuren zitten in de gevels van twee panden uit de 15e eeuw.

Lees verder