Graafwerken zorgen voor scheuren in woning

22-03-2011

LIER (BE) - De brandweer van Lier moest zondagnamiddag uitrukken naar de Werf 14. De woning van erenotaris Van den Brande vertoonde scheuren en er viel bepleistering van de gevel op het voetpad.

Commandant Luc Morrens vorderde een ingenieur en die stelde vast dat de woning veilig was voor bewoning. Op zijn aangeven heeft de brandweer de raamopeningen gestut. De oorzaak van de scheuren zouden graafwerkzaamheden twee panden verder zijn.

Tijdens de interventie moest het verkeer rondrijden via de Bril en de Volmolenstraat.

 
Bron:
http://www.gva.be/antwerpen/lier/guid/31d7de81-0877-4cc4-a08b-ed888659fb10.aspx

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder