Graafwerken zorgen voor scheuren in woning

22-03-2011

LIER (BE) - De brandweer van Lier moest zondagnamiddag uitrukken naar de Werf 14. De woning van erenotaris Van den Brande vertoonde scheuren en er viel bepleistering van de gevel op het voetpad.

Commandant Luc Morrens vorderde een ingenieur en die stelde vast dat de woning veilig was voor bewoning. Op zijn aangeven heeft de brandweer de raamopeningen gestut. De oorzaak van de scheuren zouden graafwerkzaamheden twee panden verder zijn.

Tijdens de interventie moest het verkeer rondrijden via de Bril en de Volmolenstraat.

 
Bron:
http://www.gva.be/antwerpen/lier/guid/31d7de81-0877-4cc4-a08b-ed888659fb10.aspx

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder
12 05 2017

Scheuren in oudste gebouwen van Stad

GRONINGEN- Het Noordelijk Scheepvaartmuseum in de stad Groningen heeft aardbevingsschade. De scheuren zitten in de gevels van twee panden uit de 15e eeuw.

Lees verder