'De klappen zijn beangstigend'

09-06-2010

DIEMEN - Door heiwerkzaamheden bij het winkelcentrum in Diemen, zijn er scheuren ontstaan in naastgelegen flatwoningen. Dat laat Jeroen Muller weten aan WebRegio. 'Mijn vader van 83 jaar woont er vlakbij. Het heien van damwanden gebeurde op één meter van zijn flatwoning af, terwijl er is gezegd dat heien niet zo dicht op de flat zou  gebeuren. Bij mijn vader en meerdere woningen kwamen direct scheuren in de muren.

Volgens Muller is de schade nog niet in te schatten. 'Mijn vader is naar beneden gelopen en heeft de heiwerkzaamheden stil laten leggen. Hij heeft op alle manieren contact gezocht met de woningbouwvereniging en gemeente, maar niemand geeft thuis.'

Bron: http://www.amsterdamsstadsblad.nl/amsterdam-centrum/regionaal-nieuws/artikel/1156819/regio-report-de-klappen-zijn-beangstigend-video.aspx

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder