'De klappen zijn beangstigend'

09-06-2010

DIEMEN - Door heiwerkzaamheden bij het winkelcentrum in Diemen, zijn er scheuren ontstaan in naastgelegen flatwoningen. Dat laat Jeroen Muller weten aan WebRegio. 'Mijn vader van 83 jaar woont er vlakbij. Het heien van damwanden gebeurde op één meter van zijn flatwoning af, terwijl er is gezegd dat heien niet zo dicht op de flat zou  gebeuren. Bij mijn vader en meerdere woningen kwamen direct scheuren in de muren.

Volgens Muller is de schade nog niet in te schatten. 'Mijn vader is naar beneden gelopen en heeft de heiwerkzaamheden stil laten leggen. Hij heeft op alle manieren contact gezocht met de woningbouwvereniging en gemeente, maar niemand geeft thuis.'

Bron: http://www.amsterdamsstadsblad.nl/amsterdam-centrum/regionaal-nieuws/artikel/1156819/regio-report-de-klappen-zijn-beangstigend-video.aspx

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder