Buurt klaagt over scheuren woningen

16-02-2007

CASTRICUM- In de gemeente Castricum zijn grote scheuren ontstaan in winkelpanden en woningen rondom de Burgemeester Mooijstraat. In opdracht van de gemeente wordt daar gebouwd aan het nieuwe winkelwooncomplex 'De Gouden Stulp'.

De omwonenden denken dat de scheuren in vloeren, muren en plafonds zijn ontstaan door het intrillen van grote stalen wanden in de grond. Per brief hebben ze de gemeente hier over ingelicht.
De gemeente neemt de klachten serieus. Dinsdag is er een informatieavond voor gedupeerden en wordt gereageerd op de klachten van de bewoners en winkeliers.

Bron:http://www.rtvnh.nl/nieuws/24621/Buurt+klaagt+over+scheuren+woningen/nieuws%5Bapenstaartje%5Drtvnh.nl

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder