’Bus rijdt scheuren in huizen Kampersingel’

12-03-2013

HAARLEM - Bewoners van de Kampersingel 4a en b en omliggende huizen zijn de overlast van zware stadsbussen zat. ,,Onze huizen scheuren. De gemeente moet met een oplossing komen voordat het te laat is.’’Christel Reiff en Frank van der Werff wonen al zestien jaar aan de Kampersingel 4b. Sinds de reconstructie van deze weg een jaar of drie geleden is de overlast toegenomen, zegt Christel van der Werff. Er ligt nieuw asfalt en oude grote bomen zijn weggehaald. Sindsdien dreunt het geluid van vooral de zware bussen enorm door. Het gaat om de bussen die uit de Tempeliersstraat komen rijden en de snelle R-netbus, voorheen zuidtangent.

Bron: http://www.haarlemsdagblad.nl/regionaal/haarlemeo/article21196863.ece/Bus-rijdt-scheuren-in-huizen-Kampersingel

 

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder