Nieuwe brug Hoogenweg is enkele maanden later gereed

22-03-2012

HOOGENWEG - De realisatie van de nieuwe brug Hoogenweg loopt vertraging op. Het was de planning om donderdagmorgen te starten met heien.
Nadat de eerste paal van vijftien meter nog geen vijf meter de grond in was gedrongen, werd besloten de werkzaamheden te staken. De kans op schade aan naastgelegen woningen was te groot. Nu wordt gezocht naar een alternatief in de vorm van schroef- of boorpalen. Volgens projectleider Frans Duin was de bodem al verdicht na het aanbrengen van langere damwanden. Omdat bij het realiseren van een bouwkuip op onvoorziene obstakels (beton en ijzer van een niet-gedocumenteerde noodreparatie) werd gestoten moesten nieuwe damwanden worden vervangen. Het werk aan de brug zou in mei klaar zijn. Dat wordt nu in de zomermaanden.Een beeld van de werkzaamheden. Foto: Wim de Jonge

Bron: www.destentor/regio/hardenberg/10713679/nieuwe-brug-hoogenweg-is-enkele-maanden-later-gereed.ece
« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder